Svatební editorial Svinaře

Minulý víkend se ve Svinařích, malé vesnici na jihozápad od Prahy, dělo něco neobvyklého. V prostorách tamního zámku jsme fotili svatbu. Svatba to nebyla jen tak obyčejná, neboť byla jen na oko. Protože máme hodně známých a kamarádů nadšených do svateb, a chtěli jsme se na letošní sezónu co nejlépe připravit, dali jsme hlavy dohromady, abychom ukázali, co umíme. A tak jsem měl možnost nafotit tuto nádheru.

Kytice uvázala a další květinové šperky a vývazky vytvořila Lucka z Ateliéru 26. Její práce čiší originalitou, éterickou povznešeností a nezvyklými kontrasty. Pokud jste u ní ještě nebyli, doporučujeme navštívit její květinový ateliér v Praze Braníku. Ocitnete se v ráji přírodních materiálů, starožitných skříní a vůní linoucích se z čerstvě dovezených květin z Holandska.

 

Roli nevěsty a ženicha si vyzkoušeli modelka Ivča Sottnerová s přítelem. O líčení a účes se postarala Jana Špryslová z Příbrami.

 

Další nevěstu představovala Ivča Švehlová, kterou nalíčila a učesala Tereza Vojáčková z Plzně.

 

Svatební šaty propůjčila Jitka z Férovek. Její šaty jsou často něčím ozvláštněné, některé jsou rozevláté, jiné mají odvážný rozparek, další mají zajímavý barevný podtón. Takže pokud hledáte tak trochu jiné šaty, než nabízejí klasické salóny, navštivte půjčovnu šatů ve Svinařích. Jitka mimo jiné taky dbá na principy fair trade, takže z šatů můžete mít dvojitou radost.

 

Dál už to bylo na mně. O nápady nebylo v prostorách zámku nouze. Tamní prostředí samo o sobě vyzývá k tvůrčí aktivitě. Jsou zde zrekonstruované místnosti restaurace, sýpka, krásně udržovaný zámecký park s protékajícím potokem a na druhé straně zátiší se stavebním materiálem, odhalené cihlové zdi a tovární komín, prostě krása pohledět (a nafotit).

 

Všechny fotografie si můžete prohlédnout níže:

Uložit odkaz do záložek.